Gökhan'dan İnceleme Gezisi

Gökhan

Kamu, özel ve sivil sektör işbirliğinde çalışmalar gerçekleştiren Tasarım Atölyesi Kadıköy hakkında bilgi sahibi olmak, çalışmaları yerinde incelemek üzere Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ilgili Belediye Birim Müdürleri ve Belediye Personeli İstanbul Kadık

Katılımcı bir anlayışla Kadıköylüler, gönüllüler, destekçiler ve tasarımcıları bir araya getiren oluşumda, özellikle mekânsal sorunların çözümüne yönelik çalışmalar gerçekleştiriliyor. Fikirler, projeler toplanıyor; gerek sembolik ödüllü yarışmalar gerekse sunumlar çerçevesinde katılımcılık sağlanıyor. Kadıköy Belediyesi’nin de büyük ölçüde desteklediği TAK’ta ortaya çıkan projeler, uygulanabilirliği değerlendirilerek hayata geçiriliyor. Kadıköy’de başlayarak diğer semtlere yayılan ve ileriye dönük Anadolu kentlerinde de kurulması planlanan TAK hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için ise, kentimizde zaten var olan katılımcılık anlayışının geliştirilmesi amacıyla Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, ilgili birim müdürleri ve belediye personeli Kadıköy’deki atölyeyi ziyaret etti. TAK’ın gönüllüleri tarafından gerçekleştirilen sunumu dinleyen Başkan Gökhan ve beraberindeki heyet, oluşumun Çanakkale’de uygulanabilirliğini araştırdı.

Başkanlar Bir Arada

Öte yandan Başkan Gökhan ve beraberindeki heyet, Kadıköy inceleme gezisi kapsamında Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy Belediyesi birim müdürleri ve personeli ile de bir araya geldi. Kadıköy Belediye Başkanı Nuhoğlu ve belediye yetkilileri Tasarım Atölyesi Kadıköy hakkında bilgi verirken, karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu. Buluşma, Başkanların karşılıklı hediye takdimi ile birlikte son buldu.